SKRÆDDER KØBENHAVN

Nørre Rens & Skrædder er Din effektive skrædder i København, der tilbyder al slags skrædderarbejde til absolut rimelige priser.

Kvalitetsbevidst skrædder i København

Når knapperne falder af tøjet, bukserne skal lægges op eller din yndlingsskjorte trænger til at blive lagt ud, så lad os give tøjet en kærlig hånd gøre det brugbart igen. Du finder næppe en hurtigere og mere grundig skrædder i København.

Vi har lange åbningstider, så der er god mulighed for at aflevere og hente tøj. Vi arbejder hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er nemlig vores ambition at være én af de mest effektive skræddere i København.

Lad Din Skrædder i København stå for

  • Reparation af huller
  • Påsætning/udskiftning af knapper
  • Udskiftning af lynlåse
  • Ind- og udvidelse af jakkesæt, frakker, bukser m.v.
  • Reparation af læder- og skindmaterialer
  • Oplæg af gardiner
  • og meget mere…

Se Eksempler på reparationer

Fleksible åbningstider

Vores åbningstider er nu fra 9-17 på hverdage og 10-15 om lørdagen. Tidligere havde vi åbent helt frem til kl. 19, men som tiden går, tilpasser vi os for at imødekomme vores kunders behov. Hvad der virkelig adskiller os som din foretrukne skrædder i København, er vores fleksibilitet! Du kan kontakte os og lave en aftale, selv på en søndag eller uden for vores normale åbningstid (selvfølgelig ikke kun for et enkelt stykke tøj).

Vi kan reparere tasker og sko, indsætte nyt foer i en lang frakke, udskifte hægter, rette bæltestropper, fjerne skulderpuder, forkorte ærmer, justere vidden, formindske hætten, udskifte hæle og såler, forstærke remme, skræddersy hynder, gardiner, og vi er altid parate til at påtage os sjove såvel som seriøse projekter som din pålidelige skrædder i København.

Tag kontakt og få en helt uforpligtende snak med din skrædder i København

Kig forbi eller ring, næste gang du har brug for en god og billig skrædder med imødekommende og venlig service. Vi har gode muligheder for parkering.