RENSERI PÅ ØSTERBRO

Savner du et effektivt og prisbevidst renseri på Østerbro, som har åbent, når andre har lukket? Nørre Rens & Skrædder servicerer glade kunder i hele Storkøbenhavn.

Kvalitetsbevidst renseri på Østerbro
Når du leder efter et renseri på Østerbro, men har svært ved at nå at aflevere dit tøj i åbningstiden, så kom forbi Nørre Rens & Skrædder. Vi holder åbent til klokken 19 på alle hverdage og 16 på lørdage. Vi kan desuden modtage ordrer på søndage, hvis der er særlige behov, eller du har en rens, der bare ikke kan vente.

Vi har glimrende parkeringsmuligheder på adressen på Nørrebrogade. Den lille køretur fra Østerbro bliver belønnet med rens af høj kvalitet, hurtig ekspedition og venlig service. Vi tilbyder ”dag til dag service”. Det betyder, at du kan få dit rensede tøj tilbage allerede næste dag, hvis du bare indleverer inden klokken 13.45.

Du finder os her

Vi renser alle typer af tøj og tekstiler, sko, tasker, madrasser, læder og skind og meget mere. Så kom forbi Nørre Rens & Skrædder, næste gang dit renseri på Østerbro har lukket. Vi sørger for, at dit tøj bliver rent og brugbart igen med rekordfart.

Kontakt os gerne
Står du og har evt spørgsmål til hvad vi kan hjælpe dig med er du meget velkommen til at kontakte os på tlf: 35 86 13 16.