Om os

Skrædderi i København – Kvalitet og Service!

Vi startede tilbage i 2003 med at specialisere os i rensning, presning og udførelse af små reparationer og ændringer af tøj. Siden da har vi udvidet vores service og arbejdsområde.

Kvalitet og service er kernen i vores forretning. Vi udfører alle reparationer og ændringer internt, og stræber efter konkurrencedygtige priser. I dag tilbyder vi også rensning af alle slags gulvtæpper, skindtøj og skomagerarbejde. Ring på Tlf: 35 86 13 16 og hør nærmere.

skrædderi københavn

Skrædder opgaver & Renseriopgaver

Vi er stolte af at levere førsteklasses rensetjenester med en miljøvenlig tilgang. Uanset om det er læder, skind, pelse, sofabetræk, dyner, tæpper eller andre tekstiler, håndterer vi dem med ekspertise og bæredygtighed. Vi specialiserer os også i at reparere huller i jeans og dunjakker, om de er store eller små, mange eller få. Vi tilbyder udskiftning af lynlåse og sikre, at dine yndlingsklæder får nyt liv.

Vores fokus er på kundetilfredshed gennem en nærværende dialog og personlig service. Vi tror på, at den unikke kontakt, som kun en fysisk butik kan tilbyde, skaber en bedre oplevelse for vores kunder.

Åbningstider for din Skrædder i København

Vi har nu åbent fra 9-17 på hverdage og 10-15 om lørdagen. Tidligere strakte åbningstiderne sig helt frem til 19, men som tiden går, tilpasser vi os. Det, der virkelig adskiller os, er vores fleksibilitet! Skriv til os og lav en aftale, selv på en søndag eller udenfor vores normale åbningstid (selvfølgelig ikke kun for et enkelt stykke tøj).

Har du tøj nok, har vi boys nok! Vi kan reparerer tasker og sko, komme nyt foer i en lang frakke, udskifte hægter, fikse bæltestropper, fjerne skulderpuder, forkorte ærmer, tilpasse vidden, formindske hætten, udskifte hæle og sål, forstærke rem, skræddersyet hynder, gardiner, og er altid friske på at tage fat i sjove såvel som seriøse projekter.

Hente/Bringe service

Vi tilbyder hente/bringe service til både privat og erhverv i hele Storkøbenhavn. Efter aftale kører vi også udenfor København, selv på søndage.

Parkeringsmuligheder

Nem parkering lige overfor butikken (Farumgade). Der findes også en stor parkeringskælder, hvor der altid er plads. Bus 5C stopper direkte foran ved busstoppestedet ‘Nørrebrohallen’.

Dag-til-Dag Service

Mulighed for”Dag til dag service” på rens og “Same day service” på skrædder reparationerne. Dog skal det bemærkes at det ikke er altid er muligt, men man skal være mere end velkommen til at ringe os op, eller skrive en mail.

Ved telefonisk henvendelse til ordningen “Hente/bringe” udføres arbejdet på 3-5 dage.