Om os

Skrædderi i København – Kvalitet og Service!

Vi startede tilbage i 2003 med at rense, presse og foretage små reparationer og ændringer af tøj. Siden da har vi udvidet vores service og arbejdsområde.

Kvalitet og service er vores varemærke. Vi udfører alle reparationer og forandringer i tøjet selv, og gøre det til konkurrence dygtige priser. Ring på Tlf: 35 86 13 16 og hør nærmere

skrædderi københavn

Skrædder opgaver & Renseriopgaver

Vi gøre brug af den nyeste teknologi indenfor rens med en unik dry-clean maskine fra 2016. Der er ikke meget som vi ikke kan, uden at prale. F.eks. renser vi læder, skind, pels, sofabetræk, dyner, puder, topmadras, tæpper, dug, og mm. Vi kan reparerer huller i tøj, om det er store eller små, mange eller få. Udskifte lynlåse, reparerer lommer med nyt foer. Vores koncept bygger på kundetilfredshed, og god kontakt samt personlig service.

Åbningstider for din Skrædder i København

Butikkens åbningstider er værd at bemærke, da vi både tirsdag og torsdag har åbent helt frem til klokken 19. Det værdsættes af kunderne, og derfor har vi valgt de to dage, så alle kan være med ? Vi kan reparerer tasker og sko, komme nyt foer i en lang frakke, udskifte hægter, fikse bæltestropper, fjerne skulderpuder, forkorte ærmer, tilpasse vidden, formindske hætten, udskifte hæle og sål, forstærke rem, skræddersyet hynder, gardiner mm. Har man en masse tøj som skal repareres, giver vi gerne mængde rabat.

Se vores åbningstider i bunden af siden.

Hente/Bringe service

Vi tilbyder hente/bringe service til både privat og erhverv. Vi dækker hele Storkøbenhavn, og kan efter aftale også hjælpe selv på en søndag.

Parkeringsmuligheder

God mulighed for parkering lige overfor butikken. Bus 5A stopper lige ude foran, og busstop stedet hedder “Nørrebrohallen”

Dag-til-Dag Service

Mulighed for”Dag til dag service” på rens og “Same day service” på skrædder reparationerne. Dog skal det bemærkes at det ikke er altid er muligt, men man skal være mere end velkommen til at ringe os op, eller skrive en mail.

Ved telefonisk henvendelse til ordningen “Hente/bringe” udføres arbejdet på 2-4 dage.